Het laatste formule 1 nieuws

Zeeuw & Zeeuw neemt Hyundai Breda over

Zeeuw & Zeeuw neemt Hyundai Breda over

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Autobedrijf Van Riel in Breda over. De vestiging zal hierna op hetzelfde adres verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda.

Dat bevestigt Peter van Riel aan Aftersales Magazine. De bekende gezichten blijven aanwezig op de vestiging in Breda, zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Peter van Riel zelf gaat verder met zijn formules Autohopper en James Autoservice op een andere locatie. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd. Toekomst

Van Riel is met zijn 87-jarige historie één van de oudste dealerbedrijven in Breda. “Mijn broer Kees en ik zijn inmiddels de derde generatie in het familiebedrijf”, aldus directeur/mede-eigenaar Peter van Riel “Om de toekomst van onze dealeractiviteit en haar medewerkers veilig te stellen hebben wij ervoor gekozen op zoek te gegaan naar een stabiele maar bovenal prettige partij en hebben die gevonden in Zeeuw & Zeeuw. We zijn overtuigd dat zij als een warm bad zullen voelen voor zowel onze klanten als collega’s!”

Jan Hofstede, ceo Zeeuw & Zeeuw vult aan: “Net als Van Riel is Zeeuw & Zeeuw een familiebedrijf met klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om het vooruitstrevende merk Hyundai te mogen vertegenwoordigen, daarnaast past het uitstekend in onze strategie.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Zeeuw & Zeeuw neemt Hyundai Breda over