Het laatste formule 1 nieuws

Zelfs Charles Leclerc en Carlos Sainz verrast over Ferrari SF21: "Wij hadden het groen niet verwacht"

Zelfs Charles Leclerc en Carlos Sainz verrast over Ferrari SF21: “Wij hadden het groen niet verwacht”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ferrari presenteerde woensdag in Bahrein de SF21 voor het Formule 1-seizoen 2021. In een video van de Italiaanse renstal reageren Charles Leclerc en Carlos Sainz op de nieuwe auto en de nieuwe livery. Wat direct opvalt, is het groene logo van sponsor Mission Winnow , iets dat ook de coureurs niet verwacht hadden. Ferrari Sainz Leclerc Charles Leclerc: “Ik vind de auto mooi, ik hou van de kleuren, het is iets donkerder rood dan vorig jaar. Ik had het groen niet verwacht, dat is een last minute wijziging geweest. Ik begin er al aan te wennen en kijk er echt naar uit om in deze auto te rijden.”

Carlos Sainz: “De auto ziet er zeker goed uit. Ook ik had het groen niet verwacht. Donderdag gaan we er voor het eerst in rijden. Allebei rijden we zo’n tien ronden tijdens een filmdag. Vrijdag wordt het echt serieus en mogen we gaan testen. Op die manier hopen we zo goed mogelijk klaar te zijn voor het seizoen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Zelfs Charles Leclerc en Carlos Sainz verrast over Ferrari SF21: “Wij hadden het groen niet verwacht”