Het laatste formule 1 nieuws

Zelfs de nieuwe FIA-president krijgt geen reactie van Hamilton

Zelfs de nieuwe FIA-president krijgt geen reactie van Hamilton

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het einde van het Formule 1 -seizoen is al drie weken geleden, maar toch is het standpunt van Lewis Hamilton en Mercedes hetzelfde gebleven. Zelfs de nieuwe FIA -president Mohammed Ben Sulayem heeft nog geen contact gehad met de zevenvoudig wereldkampioen en hij verwacht dat dat te maken heeft met het einde van het seizoen.

Ben Sulayem is een week na het einde van het seizoen aangenomen als nieuwe president als opvolger van Jean Todt. In die korte tijd heeft hij al naar verschillende zaken moeten kijken, zoals het vraagstuk of Hamilton een straf krijgt voor het niet komen opdagen bij het FIA-gala.

De zevenvoudig wereldkampioen heeft onlangs een bericht gekregen van de nieuwe president, maar hij heeft nog niet gereageerd. Toch snapt Ben Sulayem dat wel: “Ik denk niet dat hij al 100% klaar is om te praten over wat er is gebeurd, maar ik begrijp zijn standpunt. Het gaat niet om het straffen van een coureur of een team, het gaat om het handhaven van de regels”, vertelt hij bij La Gazzetta dello Sport . Teleurstelling was niet te missen

Het verdriet en de teleurstelling waren na de Grand Prix van Abu Dhabi duidelijk te merken bij het Duitse team en de 36-jarige coureur. Zo was het een tijd stil op de sociale media van het Duitse team. De Mercedes-coureur heeft ondertussen nog steeds niks van zich laten horen op sociale media en heeft zelfs iedereen ontvolgt op Instagram. Het lijkt er inderdaad op dat de teleurstelling nog aanwezig is.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Zelfs de nieuwe FIA-president krijgt geen reactie van Hamilton