Het laatste formule 1 nieuws

Zeven maanden na horrorcrash blust Grosjean zelf zijn brandend voertuig

Zeven maanden na horrorcrash blust Grosjean zelf zijn brandend voertuig

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Romain Grosjean ging meteen op zoek naar een brandblusser om de brand te blussen. Sinds dit jaar rijdt Grosjean in de IndyCar, de Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1. Tijdens een race in Detroit kreeg de Fransman te kampen met een probleem aan de linkervoorrem.

Niet veel later vatte de rem vuur en moest Grosjean zijn racewagen verlaten. In plaats van weg te lopen van het brandend voertuig, ging de Fransman haastig op zoek naar een brandblusser.

Met een brandblusser in de aanslag probeerde een moedige Grosjean zijn wagen te redden. Net op dat moment kwamen ook de hulpverleners aan die de IndyCar-rijder vriendelijk verzochten om wat meer afstand te nemen.

Eind vorig jaar overleefde Romain Grosjean nog een horrorcrash in de Grote Prijs Formule 1 in Bahrein. De Fransman kon er op miraculeuze wijze ontsnappen uit een vuurbal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om Instagram alsnog toe te laten door sociale media cookies te aanvaarden.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Zeven maanden na horrorcrash blust Grosjean zelf zijn brandend voertuig