Het laatste formule 1 nieuws

Zo kijk je ‘gratis’ live naar de rest van het Formule 1 seizoen

Zo kijk je ‘gratis’ live naar de rest van het Formule 1 seizoen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Om in Nederland live naar de Formule 1 races van Max Verstappen te kijken, heb je normaal gesproken een TV-abonnement van Ziggo nodig. Gelukkig zijn er goede alternatieven die je (bijna) niets kosten.
Benieuwd welke dit zijn en hoe ze werken? Lees dan snel verder. Live stream
Het eerste alternatief zijn de gratis live streams, bijvoorbeeld via hesgoal en een aantal andere sites. We linken er zelf ook regelmatig naar en op zich werken ze redelijk.

Toch zijn er ook wat nadelen aan deze streams. Zo valt de kwaliteit vaak tegen en kan de verbinding nogal eens haperen of wegvallen. Andere sites staan weer vol met advertenties. Ook gaan er geluiden dat niet alle streams even veilig zijn. Sommige zouden spyware of zelfs malware bevatten. Niet ideaal dus.

Een beter alternatief
Pasgeleden ontdekten we een beter, veiliger en sneller alternatief, waarmee je voor een schijntje kunt kijken naar de training, kwalificatie en Formule 1 race. En dat alles via een stabiele en veilige verbinding en in een hoge kwaliteit.

Hoe werkt het?
Het enige dat je nodig hebt is een degelijke VPN-provider en een goede live stream. Voor twee tot drie euro per maand ben je klaar. Dat is een stuk goedkoper dan via Ziggo of een andere betaalde dienst. Bovendien biedt een VPN andere voordelen.

Op de website VPN.nl staat een speciaal stappenplan beschreven dat precies uitlegt waar je een goed VPN-abonnement kunt nemen en welke live streams het beste werken.

Binnen 10 minuten ben je klaar om live te gaan kijken.
Wat is VPN en wat heb ik eraan?
Misschien heb je nog nooit van een VPN gehoord. We leggen je graag uit wat het is en wat het voor je kan doen.Een VPN doet in feite twee dingen. Ten eerste versleutelt het je verbinding met het internet. Ten tweede zorgt een VPN ervoor dat je een nieuw IP-adres krijgt.Vooral dat laatste is van belang voor het streamen van de F1. Door verbinding te maken met een VPN-server in een bepaald land krijg je een IP-adres uit dat land. Daarmee omzeil je geografische blokkades en open je […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Zo kijk je ‘gratis’ live naar de rest van het Formule 1 seizoen