Het laatste formule 1 nieuws

Zo kun je de Formule 1 wintertest 2021 live kijken

Zo kun je de Formule 1 wintertest 2021 live kijken

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen , Lewis Hamilton , Charles Leclerc en de andere Formule 1-coureurs gaan in Bahrein tijdens de pre-season test eindelijk flink aan de bak met de 2021-auto. Van 12 tot en met 14 maart hebben de teams slechts drie dagen om zich op het seizoen voor te bereiden.

Alle ontwikkelingen tijdens en rond de Formule 1-testdagen in Bahrein zijn uiteraard te volgen via deze website. RacingNews365 is aanwezig bij de testdagen en zal je voorzien van alle laatste nieuwtjes, updates, tijden en meer middels liveblogs, interviews en verslagen.

De test wordt helaas niet door Ziggo uitgezonden. Je kunt daarentegen op F1 TV Pro alledrie de dagen volledig live zien. De uitzendingen duren van acht uur ’s ochtends tot vijf uur ’s middags met een uurtje pauze om twaalf uur. Ziggo zal wél in het F1 Café op vrijdagavond aandacht besteden aan de wintertest in Bahrein.

Voor de gelukkigen die Sky Sports ontvangen kunnen ook alles zien, inclusief nabeschouwingen en Ted’s Notebook .

Hoe geweldig het ook is om de Formule 1-auto’s eindelijk weer in actie te zien, kan er niet teveel waarde gehecht worden aan de tijden. De teams zullen volop sandbaggen om de concurrentie niet veel wijzer te maken. Wel zullen er voor het eerst nieuwe technische snufjes te zien zijn, denk alleen al aan het DAS-systeem van Mercedes van vorig jaar.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Zo kun je de Formule 1 wintertest 2021 live kijken