Het laatste formule 1 nieuws

'Zonde dat iemand met zoveel talent niet de resultaten heeft weten te behalen'

‘Zonde dat iemand met zoveel talent niet de resultaten heeft weten te behalen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Romain Grosjean verlaat de Formule 1 met opgeheven hoofd. De Fransman heeft zijn carrière niet zo kunnen afsluiten als hij had gehoopt, maar hij leeft nog en is erg trots op zijn prestaties in de afgelopen jaren.

In 2009 debuteert Romain Grosjean in de Formule 1 voor Renault, als hij Nelson Piquet junior mag vervangen. In 2010 moet hij echter alweer plaatsmaken om in 2012 zijn fulltime debuut te maken voor Lotus. Voor dat team staat hij tien keer op het podium, maar blijft een volgende stap uit. Bij Haas gaat het bergafwaarts, maar Grosjean gelooft nog altijd in zijn eigen kunnen. Grosjean gelooft in titel

‘’Ik heb niet alles perfect gedaan, maar als ik een goede wagen had gehad, dan had ik races kunnen winnen en misschien wel het kampioenschap. Ik denk nog steeds dat ik één van de snelste ben op de baan, maar dat is lastig om te laten zien met de wagen die we hadden. Als je een goede race rijdt, dan word je P12, 13 of 14 en praat niemand erover’’, zei Grosjean voorafgaand aan het weekend van zijn crash tegenover The Race .

Ook zijn engineer bij Haas, Atao Komatsu, gelooft heilig in de snelheid van Grosjean. ‘’Iedereen ziet zijn natuurlijk snelheid, maar iedereen herkent ook zijn gebrek aan consistentie en het gebrek aan vooruitgang door emotionele zaken. Het is zonde dat iemand met zoveel natuurlijk talent, niet meer resultaten heeft weten te behalen’’, benadrukt Komatsu het pure talent van Grosjean.

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Zonde dat iemand met zoveel talent niet de resultaten heeft weten te behalen’